Solar Sport One en Van Wijnen ondertekenen sponsorcontract zonnebootraces 2018

Solar Sport One en Van Wijnen ondertekenen sponsorcontract zonnebootraces 2018

0

GORREDIJK – Op dinsdag 12 juni hebben Marcelien Bos-de Koning van Solar Sport One en Peter Hutten van Van Wijnen hun handtekening gezet onder een bijzonder sponsorcontract. Van Wijnen verbindt voor 2018 haar naam aan dé zonnebootraces van Nederland.

De races en aanvullend programma, welke op verschillende locaties plaatsvinden, richten zich op techneuten, pioniers, waaghalzen en teamplayers. Het event creëert een snelkookpan voor innovaties op het water met zonne-energie. Het heeft raakvlakken met vele duurzame initiatieven op een oerhollandse wijze: middels het water. “Met name de stimulans van duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap is voor ons aanleiding om de organisatie te steunen”, aldus Peter Hutten, Regiodirecteur Van Wijnen Noord.

Chief Solar Officer en voormalig Olympisch zeilster Marcelien Bos-de Koning is erg verheugd met de samenwerking. “Een techneut ben ik echt niet, maar het bouwen van een zonneboot zijn zulke fenomenale trajecten voor iedereen in het team. Door het partnerschap met Van Wijnen kunnen we verder groeien en meer mogelijkheden creëren. Ik word enthousiast wanneer een doel vraagt om anders te denken. Laat Solar Sport One het platform zijn waar je alleen kan winnen door integraal om te denken.”

Het spektakel van zonnebootraces doet dit jaar drie locaties aan:

  • Vrijdag 22 en zaterdag 23 juni               Purmerend
  • Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni               Groningen
  • Woensdag 4 t/m zaterdag 7 juli             Groningen-Leeuwarden

Van Wijnen hecht veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Met deze samenwerking bouwt Van Wijnen samen met Solar Sport One aan ruimte voor een beter leven.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend