JCI Heerenveen organiseert Kinderdag met een lach

JCI Heerenveen organiseert Kinderdag met een lach

0

HEERENVEEN – Op woensdag 27 juni 2018 organiseert JCI Heerenveen in samenwerking met ziekenhuis Tjongerschans en Brandweer Heerenveen de Kinderdag met een lach.

Het belooft ook dit jaar een vrolijke en onvergetelijke dag te worden voor kinderen die langdurig onder behandeling staan en daardoor regelmatig moeten terugkeren naar het ziekenhuis. JCI Heerenveen nodigt deze kinderen, samen met de ouders, broertjes en zusjes, uit om een moment “gewoon” kind met een lach te kunnen zijn.

Het is alweer de zevende keer dat JCI Heerenveen, een netwerk van jonge ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen uit Heerenveen, zich inzet voor de Kinderdag met een lach. In samenwerking met ziekenhuis Tjongerschans is er een programma samengesteld met de traditionele rondrit in stoere sportauto’s en mooie oldtimers. Verder is er een meet-and-greet met de Brandweer Heerenveen.

De Kinderdag met een lach wordt mede mogelijk gemaakt door belangeloze inzet van ziekenhuis Tjongerschans, Brandweer Heerenveen, Cor Pot Fotografie, vrijwilligers van JCI Heerenveen en chauffeurs. 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend