Wandeling met gids John Jansen van Galen door Mildam

Wandeling met gids John Jansen van Galen door Mildam

0

MILDAM – Op zondag 24 juni om 15:00 uur kan men de informatieve panelen/natuurroute van Mildam lopen onder begeleiding van een bekende gids.

Dan wacht John Jansen van Galen u op bij Hof van Schoterland om tijdens de wandeling over Mildam van vroeger en nu te vertellen. Jansen van Galen schrijft al 45 jaar over wandelen en zijn gepeperde journalistieke analyses kent menigeen uit o.a. de Leeuwarder Courant. In februari kwam zijn boek ‘Wandelparadijs Nederland’ uit. Zijn kennis van de natuur en onze omgeving staan garant voor een middag vol wetenswaardigheden.

De wandeling van ruim 6 km voert over een oude pelgrimsroute en langs de ecokathedraal. Dit onderdeel van het LF2018-project ‘Mildam blijvend op de kaart’ is geschikt voor jong en oud. Aanmelden vóór zaterdag 23 juni bij Anke Beerda, tel. 06-26280031 of Alie Rusch, 06-22005786.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend