Vernieuwingen bij Night Of the Koemarkt

Vernieuwingen bij Night Of the Koemarkt

0

HEERENVEEN – Over iets meer dan twee weken is het tijd voor de 22e editie van Night of the Koemarkt (NOTK).

Het feest begint ook dit jaar weer op de vrijdagavond met een Kleintje Koemarkt. Zaterdag overdag Heerenveen op Stelten en het Promsconcert in de avond.

Ondanks het feit dat de Night Of The Koemarkt al jarenlang een succesvol evenement is, worden er vanaf dit jaar een aantal veranderingen doorgevoerd. De komende jaren hoopt de organisatie toe te werken naar een semi-groot muziekfestival.

Dit jaar zullen de eerste veranderingen zichtbaar zijn. Het plein, waar het Promsconcert plaatsvindt, worden vergroot. Dit zorgt ervoor da de bezoekers meer ruimte hebben. In de aanlooproute naar het plein zullen foodtrucks worden opgesteld. Hier kan men terecht voor een lekkere hap of snack. De organisatie garandeert dat de sfeer ondanks de veranderingen als vanouds zal blijven.

Kleintje Koemarkt

Vrijdagavond kan het publiek weer plaatjes aanvragen op de Oude Koemarkt tijdens Kleintje Koemarkt. The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het. Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band elk publiek! Het feest gaat los om 22.00 uur.

Heerenveen op Stelten

Ook het zaterdagmiddagprogramma (Heerenveen op Stelten) is aangepast naar de huidige tijd. Van 13.00 tot 18.00 uur wordt het centrum voorzien van muziek, kinderspektakel, vossenjacht, dweilorkesten en een hippe Ibiza markt. Kortom een en al gezelligheid in het centrum van Heerenveen!

Promsconcert

Het zaterdagavondprogramma gaat om 19.30 uur van start met coverband Plaatstaal in het voorprogramma. Het Promsconcert start om 20.30 uur.

Dit jaar zullen o.a. Maan, Hugh Kanza, Tommie Christiaan, The Reveu Bony M Show, Cindy Oudshoorn en John Vooijs hun opwachting maken op het grote podium. Dit onder muzikale begeleiding van Brassband Pro Rege.

Ook de 22 ste editie van de Night Of The Koemarkt beloofd er weer een te worden voor in de boeken. Zet 29 en 30 juni maar alvast in de agenda!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend