Pieter van der Mark stopt als raadslid voor D66 Heerenveen

Pieter van der Mark stopt als raadslid voor D66 Heerenveen

0

HEERENVEEN – Fractievoorzitter van D66 Heerenveen, Pieter van der Mark, stopt als raadslid. Van der Mark uit Nes bij Akkrum kwam in 2014 na de herindeling met Boarnsterhim in de gemeenteraad van Heerenveen.

“Het is een lastige beslissing geweest”, aldus Van der Mark. “De combinatie tussen mijn gezin met drie jonge opgroeiende kinderen, mijn baan als schoolleider in het voortgezet onderwijs en het raadswerk in de gemeente Heerenveen dwingt tot het maken van keuzes. Het risico is dat je dingen half gaat doen. In deze fase van mijn leven kies ik ervoor het raadswerk te laten vallen. Dat geeft me de gelegenheid om me te concentreren op mijn loopbaan in het onderwijs en mijn gezin de aandacht te geven die het verdient.

Het werk als volksvertegenwoordiger is eervol en verantwoordelijk. Ik heb er heel veel vertrouwen in dat mijn opvolger daar een goede invulling aan gaat geven”

Van der Mark wordt opgevolgd door Ojanne de Vries – Chang uit Heerenveen. Tijdens de raadsvergadering van 18 juni aanstaande zal Van der Mark afscheid nemen en De Vries – Chang worden geïnstalleerd.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend