Mees Jonkman en Silke Pastoor winnaars The Voice of Heerenveen 2018

Mees Jonkman en Silke Pastoor winnaars The Voice of Heerenveen 2018

0

HEERENVEEN – Zaterdagavond 9 juni was de finale van de talentenjacht: The Voice of Heerenveen. Er waren twee prijzen te vergeven.

The Voice Kids werd gewonnen door Mees Jonkman (11) en de winnares van The Voice of Heerenveen werd Silke Pastoor (14)!

Maar liefst 10 finalisten zongen zeer diverse nummers en werden daarbij vakkundig begeleid door Jelmer van der Sluis (toetsen), Robert-Jan Zigterman (slagwerk), Eelco Engelsma (gitaar) en Percy Hoff (basgitaar). De jury, onder leiding van Marysa Dijkstra, had een moeilijke taak. Daarom was er dit jaar voor gekozen om het voltallige publiek mee te laten stemmen. En dat deed men met verve: een goedgevulde zaal met supporters was druk aan het overleggen en scheuren: want om te voorkomen dat je alleen op je zusje of buurjongen zou stemmen moest je op 3 kandidaten stemmen.

Winnares Mees vertolkte vol overgave When we were young  van Adele. Silke bracht vol emotie het nummer Turning Tables, ook van Adele. De winnaars mogen zich nu een jaar lang Dé Stem van Heerenveen noemen. Naast deze mooie titel kregen ze een beker én meerdere prijzen! De grootste verrassing is een optreden in het Omrop Fryslân programma Noardewyn van Willem de Vries. Daarnaast zullen ze bij Popstad, Uitfestival en op nog vele andere momenten dit jaar te zien én horen zijn in Heerenveen en omgeving. Na afloop zijn beide winnaars vooral sprakeloos, ‘dit had ik niet verwacht!’.

Deze wedstrijd is uitgeschreven door Ateliers Majeur, De Muziekbende, zangschool Vocaliezz, Muziekcentrum de Speeldoos en de Zangzolder. Deze goede samenwerking zocht voor het vijfde jaar op rij zangtalent!
Mees
Silke

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend