66 teams doen mee aan 24e Internationale Pupillentoernooi bij v.v.Nieuweschoot

66 teams doen mee aan 24e Internationale Pupillentoernooi bij v.v.Nieuweschoot

0

HEERENVEEN –  Afgelopen weekend is het 24e Internationale Pupillentoernooi bij v.v. Nieuweschoot gespeeld. Het jaarlijkse Internationale jeugdtoernooi voor E- en F-pupillen (JO11, JO10, JO9 en JO8). Twee dagen lang was het één groot voetbalfeest voor de spelers, ouders, familieleden en supporters. Een gezellige afsluiting van een seizoen samen voetballen.

Dit jaar streden 66 jeugdteams uit binnen- en buitenland twee dagen lang om de toernooi-zege. Het internationale jeugdtoernooi viert dit seizoen haar 24ste verjaardag en biedt de (top-) spelers van de toekomst al jaren een podium om hun talenten te laten zien aan alle voetballiefhebbers.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend