Nieuwe grasmat Cruyf Court officieel geopend

Nieuwe grasmat Cruyf Court officieel geopend

0

HEERENVEEN – Tijdens een Meiden-voetbalmiddag op het Heerenveense Cruyff Courtaan de Kingweg is vrijdagmiddag officieel de nieuwe grasmat geopend.

De kunstgrasmat was versleten en is daarom vervangen. Wethouder Jelle Zoetendal opende samen met sc Heerenveen mascotte Heero de voetbalmiddag, welke werd georganiseerd door ‘Soccer Acadamy 4Girls’.  Tevens was er een delegatie van de dames van sc Heerenveen aanwezig. Na de opening van de nieuwe grasmat en de voetbalmiddag konden de meiden aan de slag op het veld. Er werden wedstrijdjes gehouden en korte trainingen. De voetbalmiddag kon rekenen op enkele tientallen meiden.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend