Familie Derks uit De Knipe geeft rondleiding in duurzaam gerenoveerde woning

Familie Derks uit De Knipe geeft rondleiding in duurzaam gerenoveerde woning

0

DE KNIPE – Op donderdagavond 21 juni is de thematour ‘Woning uit 1900 verduurzamen’ in De Knipe.

Familie Derks laat tijdens een rondleiding zien hoe zij hun woning duurzaam hebben gerenoveerd. Bezoekers kunnen ideeën opdoen voordat ze zelf aan de slag gaan met duurzaam wonen. Er is plek voor 12 geïnteresseerden om mee te gaan.

De energierekening van familie Derks is enorm verlaagd in hun woning uit 1900. Dit komt onder andere door een bewuste leefstijl. De woning is goed geïsoleerd, zoals de binnenkant van het dak, wanden, spouw en vloer. Het glas is vervangen door HR++-glas. Op het dak van de terrasoverkapping liggen een 8-tal zonnepanelen die zorgen voor de opwekking van elektriciteit. Een HR-ketel en zonneboiler in combinatie met vloerwarming zorgen voor de warmte in huis.

Familie Derks deelt hun ervaringen op donderdag 21 juni om 19.00 uur tijdens een rondleiding in hun woning in De Knipe. Geïnteresseerden zijn van harte welkom en kunnen zich inschrijven via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend