Met de muziek op het Flaeijelfeest gegarandeerd gezelligheid!

Met de muziek op het Flaeijelfeest gegarandeerd gezelligheid!

0

NIEUWEHORNE – Op 27, 28 en 29 september is het weer Flaeijelfeest in Nieuwehorne. De Boerenoptocht en het Openluchtmuseum op zaterdag staan centraal, maar ook de 3 muziekavonden staan garant voor feest en gezelligheid.

Een goed stel artiesten helpt hierbij en daarom is er weer een fantastisch muziekprogramma opgesteld.

Trek die lederhosen en dirndl maar vast uit de kast, want donderdag 27 september is het Duitse avond! Die Münchener Schmachtfetzen komen naar Nieuwehorne gereisd en zullen ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten. De show wordt compleet verrijkt met de balletvoorstelling 3 hübsche Dirndl, drive-in show van DJ’s Albert Altendorff en Holber Holtzkirchen en zelfs een gastoptreden van -jawohl- Dennie Christiaan.

De vrijdagavond start om 21.00 uur met een grootse vuurwerkshow die gratis te bekijken is vanaf het Landgoed De Horne. Daarna komen 3 knallers van acts op het podium in de feesttent. Dat de Flaeijelorganisatie van verkleden houdt, moge duidelijk zijn, want de carnavalskraker Snollebollekes staat op het programma. Je kent ze vast van de hit Vrouwkes: STOP… en door! The Wetnecks komen overgevlogen uit Alabama. Een 7-koppige band, compleet met houthakkersblouse, pruimtabak en redneck-accent. Ook de steengoeie coverband The Euro’s gaat er ongetwijfeld een knalfuif van maken.

Zaterdagavond 29 september zal het feestweekend worden afgesloten met de immens populaire Kraantje Pappie. Zijn bekende hit ‘Welkom in de feesttent’ mag natuurlijk niet ontbreken! Ten slotte zal de band This is Beethoven het dak eraf spelen. Dit is geen nieuwe naam op het Flaeijelfeest, wel een compleet vernieuwde band. Maar wel met evenveel, of misschien nog wel meer kwaliteit dan voorheen! Ook op het buitenpodium wordt muziek gemaakt. Op 21 juli aanstaande zal na afloop van de Flaeijeltrials bekend worden welke band hier mag spelen.

Kaarten voor het Flaeijelfeest zijn vanaf 1 september verkrijgbaar, online en via de reguliere voorverkoopadressen. Kijk voor meer informatie op www.flaeijel.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend