SIM 1 promoveert naar de 3e klasse

SIM 1 promoveert naar de 3e klasse

0

HASKERDIJKEN – Het eerste seniorenteam van SV SIM uit Haskerdijken/Nieuwebrug is er afgelopen zaterdag 2 juni in geslaagd te promoveren na de 3e klasse in het wedstrijdkorfbal.

Het roodwitte vlaggenschip die al jarenlang onder leiding staat van Tjeerd van der Tuin uit Gorredijk wist de uitwedstrijd in Damwoude tegen WIK’ 34 te winnen met 13-16 en eindigt hierdoor op een 2e plek wat promotie oplevert. SIM 1 speelde een matige 1e helft, de kansen werden niet afgemaakt  en WIK speelde een prima wedstrijd waardoor SIM de handen vol had. In de 2e helft werd er mede door een aantal wissels de achterstand omgezet in een voorsprong en deze wist de ploeg te behouden tot het laatste fluitsignaal. De vreugde was enorm en de emoties waren duidelijk van de gezichten af te lezen.  De club bestaat dit jaar 99 jaar en mag dus in haar 100e jubileum jaar uitkomen op een hoger niveau.  Het is 10 jaar geleden dat de club uitkwam in de 3e klasse.

Het 2e seniorenteam van de kleine vereniging werd kampioen. De ploeg wist in Grou een punt te halen tegen concurrent Mid Fryslân 6 en eindigt zo met 6 gespeelde wedstrijden en 11 punten op een 1e plaats en is hiermee ongeslagen kampioen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend