Gaslek door opbouwwerkzaamheden Oranjewoud festival

Gaslek door opbouwwerkzaamheden Oranjewoud festival

0

ORANJEWOUD – Woensdagavond is tijdens de opbouwwerkzaamheden van het Oranjewoud Festival een gaslek ontstaan.

Bij de ingang van de Overtuin was men bezig met het plaatsen van een welkomsboog. Hierbij raakte een paal de gasleiding. De brandweer van Heerenveen en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Brandweerlieden hebben het lek gedicht. Tijdens het dichten van het lek is het ontsnappende gas met water neergeslagen. Nadat het lek was gedicht met een keg kwam het nutsbedrijf ter plaatse. Zij zullen het euvel definitief verhelpen. De Lindelaan is geruime tijd afgesloten geweest voor alle verkeer.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend