Theatervoorstelling Mata Hari toegankelijk voor iedereen

Theatervoorstelling Mata Hari toegankelijk voor iedereen

0

HEERENVEEN – Mata Hari is een theatervoorstelling voor iedereen. Daarom is er tijdens de voorstelling in De Lawei in Drachten op vrijdag 15 juni een doventolk aanwezig.

Bij de voorstelling op woensdag 20 juni in het Posthuis Theater in Heerenveen zorgt stichting ‘Komt het zien’ voor een geweldige theatervoorstelling voor blinden en slechtzienden.

Bij de voorstelling over het leven van Mata Hari laten buitengewone artiesten samen met professionele theatermakers op een indrukwekkende manier haar levensverhaal zien. Dit doen ze met theater, dans en muziek. Ze laten het publiek lachen, bezorgen ze kippenvel, gaan ze boeien en verrassen.

Voor de artiesten is meedoen aan een theatervoorstelling als een droom die uitkomt. De meeste van hen krijgen ondersteuning van Talant en Wil. Beide organisaties maken deel uit van Zorggroep Alliade. Het initiatief is ontstaan in het kader van Leeuwarden Fryslân 2018. De realisatie gebeurt in nauwe samenwerking Special Arts en Stichting Artertainment.

Kijk voor meer informatie en het bestellen van toegangskaarten op: www.talant.nl/matahari

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend