Brandweer blust buitenbrand in Le Roy tuin

Brandweer blust buitenbrand in Le Roy tuin

0

HEERENVEEN – Maandag aan het begin van de middag moest de brandweer in actie komen voor een buitenbrand in de Le Roy tuinen aan de Europalaan.

Door onbekende oorzaak was hier een bult snoeiafval in de brand geraak. Medewerkers van een naastgelegen bouwplaats starten in afwachting van de brandweer met een bluspoging om uitbreiding van het vuur te voorkomen. De brandweer heeft de zaak afgeblust en uit elkaar getrokken.

De stapels snoeihout in de tuinen zijn een doorn in het oog ven enkele buurtbewoners. De laatste jaren is er diverse keren brand geweest in het gortdroge hout. Een weggeworpen sigaret is met deze droogte genoeg om brand te veroorzaken.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend