Welkomstborden bij ingangswegen wijk De Greiden

Welkomstborden bij ingangswegen wijk De Greiden

0

HEERENVEEN – Sinds een paar weken staan er bij vier ingangswegen naar wijk De Greiden borden – ‘Welkom in de Greiden/Wolkom yn de Greiden!’

Het wijkplatform heeft hiervoor gezorgd. Al met al gaat het er om dat bezoekers van de wijk zich welkom voelen. Datzelfde geldt natuurlijk voor de inwoners. Daarom waren er donderdagochtend leerlingen van de OBS Ekke de Haan die samen met wethouder Jelle Zoetendal even stilstonden bij wat er allemaal verandert in hun wijk.

Zo heeft het wijkplatform voor subsidie gezorgd voor nieuwe speeltoestellen op het schoolplein. Maar ook andere zaken in de wijk zijn aangepakt. Onder de noemer BUITENgewoon De Greiden is er in het afgelopen jaar door jong en oud meegedacht over de inrichting: groen, spelen, maar ook zaken als parkeren. Dat werkt wel. Zo noemt een van de leerlingen dat het fijn is dat de trottoirs zijn aangepakt, zo kan haar buurvrouw immers ook makkelijker met de rollator op pad.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend