Voorspoedig verloop vorming Heerenveens college

Voorspoedig verloop vorming Heerenveens college

0

HEERENVEEN – Het nieuwe college in Heerenveen krijgt steeds meer vorm. PvdA, VVD en CDA leggen onder leiding van PvdA de laatste hand aan het hoofdlijnenakkoord.

Het streven is om het dagelijks bestuur te installeren tijdens een extra gemeenteraadsvergadering op maandag 4 juni. Beoogde kandidaten voor het wethouderschap zijn Jelle Zoetendal (PvdA), Jaap van Veen (VVD) en Hans Broekhuizen (CDA).

Ruimte voor de gemeenteraad

De onderhandelaars hebben de afgelopen weken uitvoerig met elkaar gesproken over de opgave voor de aankomende jaren. Gesprekken vinden in harmonie plaats. Er wordt gewerkt aan een akkoord op hoofdlijnen. Daarin is veel ruimte voor de gemeenteraad en er wordt aansluiting gezocht bij het thematisch raadsakkoord.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend