Politie zet beelden van overval op snackbar Oudeschoot online

Politie zet beelden van overval op snackbar Oudeschoot online

0

OUDESCHOOT – Op dinsdag 9 januari 2018 omstreeks 21.00 uur werd een snackbar aan de Archimedesweg in Oudeschoot overvallen.

Een gemaskerde en gewapende persoon liep de snackbar binnen. De overvaller bedreigde de eigenaar van de snackbar met een vuurwapen en eiste geld. Het slachtoffer moest het geld uit de kassa in een plastic tas doen die de overvaller mee had genomen. Het slachtoffer weigerde dit en pakte een buis van een parasol standaard en liep hiermee op de dader af. Deze koos eieren voor zijn geld en vluchtte, zonder buit, de snackbar uit.

Het politieonderzoek naar de identiteit van de dader heeft nog geen resultaat gehad. Door nu het beeldmateriaal van de overval te publiceren wil de politie deze overval, ondanks dat het gezicht van de gemaskerde overvaller niet te zien is, weer onder aandacht van het publiek brengen.

Hoe kunt u helpen?

De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over de overval. Hebt u iets bijzonders gezien of gehoord dat van belang kan zijn voor de politie? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

  • Politie Noord-Nederland via 0900 – 8844
  • Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000 (anoniem doorgeven informatie)
  • Team Criminele Inlichtingen, 079 – 3458 999 (vertrouwelijk gesprek)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend