Gastgezinnen gezocht voor Friese Ballonfeesten

Gastgezinnen gezocht voor Friese Ballonfeesten

0

JOURE – Ook dit jaar zal er weer een groot aantal ballonteams uit binnen- en buitenland aanwezig zijn tijdens de Friese Ballonfeesten, die van 25 tot en met 29 juli worden gehouden. Het is de bedoeling om diverse ballonteams onder te brengen bij gastgezinnen. De Stichting Friese Ballonfeesten is dus op zoek naar mensen die het leuk vinden om op deze bijzondere manier betrokken te zijn bij het evenement.

De organisatie zoekt mensen die binnen een cirkel van 15 à 20 kilometer rondom Joure wonen. De gastgezinnen moeten beschikbaar zijn van woensdag 25 tot en met zondag 29 juli.

Lijkt het u leuk om als gastgezin te fungeren voor een ballonteam, dan kunt u zich via info@dreamflights.nl aanmelden. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal beschikbare plaatsen. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, dan kunt u ook een mailtje sturen naar het bovengenoemde e-mailadres.

Overigens kunt u tijdens de Friese Ballonfeesten zelf ook mee in een luchtballon. U kunt via www.bit.ly/boekeenballonvaart online een ballonvaart boeken.

Op www.ballonfeesten.nl kunt u terecht voor de meest actuele informatie over de Friese Ballonfeesten.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend