Presentatie nieuw initiatief Van der Valk-hotel op een andere locatie

Presentatie nieuw initiatief Van der Valk-hotel op een andere locatie

0

HEERENVEEN – Er ligt een initiatief voor het bouwen van een hotel aan de A32 bij de afslag Skoatterwâld-Oranjewoud.

De gemeenteraad moet besluiten over medewerking aan de vestiging van een hotel. De raad heeft het college gevraagd om eerst mogelijkheden voor een hotel op een andere plek in Heerenveen te onderzoeken. Er is nu een initiatief voor de vestiging van een hotel op een andere locatie. Op 22 mei presenteren de initiatiefnemer en het college dit plan aan de raad en belangstellenden. U bent welkom bij deze presentatie.

Initiatieven hotellocaties onderzocht

In de voorbereiding op het besluit over een nieuw hotel laat de raad zich informeren over alle opties. In januari is het schetsontwerp voor een Van der Valk-hotel aan de A32 bij Skoatterwâld aan de raad gepresenteerd. Inmiddels heeft zich een ondernemer gemeld die een Van der Valk-hotel op een andere locatie in Heerenveen wil bouwen. Op 22 mei wordt de raad over dit nieuwe initiatief geïnformeerd. De raad kan zo beide voorstellen meenemen in de besluitvorming over de komst van een nieuw hotel in Heerenveen. De bespreking en het besluit over de plannen vinden later plaats. Eerst in een vergadering van de raadscommissie ROM en vervolgens in de gemeenteraad.

Uitnodiging presentatiebijeenkomst

Naast de raad is iedereen die geïnteresseerd is in het nieuwe initiatief voor een Van der Valk-hotel welkom op de presentatiebijeenkomst.

Datum: dinsdagavond 22 mei 2018
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.30 uur
Locatie: Abe Lenstrastadion ingang J Rode Zaal
Parkeren: P4

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend