Ecokathedraal Mildam overgedragen aan Stichting TIJD

Ecokathedraal Mildam overgedragen aan Stichting TIJD

0

MILDAM – Op dinsdag 15 mei 2018 is het eigendom van de ecokathedraal in Mildam met bijbehorend atelier formeel door de familie van Louis le Roy (1934-2013) aan de Stichting TIJD worden overgedragen.

Le Roy was – samen met zijn vrouw Inge – de oprichter van Stichting TIJD. Hij startte in de jaren 60 van de vorige eeuw met de bouw van de ecokathedraal in Mildam en de Le Roy tuin in Heerenveen-Midden. De essentie in het werk van Le Roy en van de Stichting TIJD is de samenwerking tussen mens, dier en plant vanuit de vrije menselijke energie zonder begrenzing in de tijd. Stichting TIJD wil de komende generaties het proces in deze ecokathedralen faciliteren en een kenniscentrum zijn voor nieuwe ecokathedrale initiatieven.

Op de foto’s van Alex J. de Haan / Persbureau Noordoost zijn vrijwilligers aan het werk in de ecokathedraal in Mildam.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend