Dampen en stampen op Heaven Open Air - GrootHeerenveen

Dampen en stampen op Heaven Open Air

0

HEERENVEEN – Duizenden feestgangers gingen donderdag uit hun dak op de vierdeeditie van het creatieve festival Heaven Open Air op het P6 terrein in Heerenveen.

Bezoekers konden verdeeld over drie areas genieten van nationale topacts. Naast muziek was er ook dit jaar weer veel meer te beleven; foodtrucks, entertainment & aankleding. De basis van Heaven Open Air is de samenwerking tussen de tofste concepten uit het Noordelijke nachtleven. Met deze partijen is  dit jaar weer een vernieuwend muzikaal programma gepresenteerd binnen de festivalscene. Kortom, alle ingrediënten voor een hemels feest!

Heaven Open Air is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland. Ieder jaar beleven duizenden feestgangers een onvergetelijke dag in Heerenveen. Naast een hele reeks aan Neerlands beste DJ’s is er nog veel meer te beleven. Een dag vol geluksmomentjes, feest, verrassingen en spektakel!

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend