Terras op het water voor café De Oase in Heerenveen

Terras op het water voor café De Oase in Heerenveen

1

HEERENVEEN – Dinsdagmiddag heeft de eerste Heerenveense terrasboot een plekje gekregen bij café De Oase aan het Breedpad in Heerenveen.

Kroegbaas Gertjan Mulder heeft bij zijn café geen plek voor een uitgebreid terras. Gertjan bedacht het plan voor een terrasboot voor zijn zaak. Nadat de gemeente goedkeuring gaf is de terrasboot in een drietal weken opgebouwd bij Spruyt Arkenbouw. Dinsdagmiddag werd het gevaarte naar het centrum van Heerenveen gesleept. Dit leverde enkele spannende momenten op bij de bruggen. Gelukkig ging onder toeziend ook van Mulder alles goed en kwam het terras rond drie uur aan de café De Oase. Nadat de terrasboot was aangemeerd konden de eerste gasten vanaf het water genieten van een verkoelend drankje.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

1 reactie

  1. Peter Bokma op

    Geweldig leuk idee waar in ieder geval geen oud stuk Heerenveen voor opgeoffferd hoefde te worden. Maar…… gesteld dat het gemeenteplein toch in het water zou vallen, kan er nog net een roeiboot of kano langs het drijvende terras zoals ik zelf heb kunnen zien. Ben zeker benieuwd wie er dan het onderspit gaat delven……. Voorlopig: goede zet van Oase !

X
X

Deel dit met een vriend