Familiedag met René Karst op Pinksterkermis - GrootHeerenveen

Familiedag met René Karst op Pinksterkermis

0

HEERENVEEN Op zondag 20 mei is het familiedag op de Pinksterkermis in Heerenveen. Gezellig met de hele familie naar de grootste kermis van Friesland. Tijdens deze dag kunt u gebruik maken van verschillende aanbiedingen. De aanbieding zal per attractie verschillen.

Daarnaast zal om 15:30 René Karst optreden. Hij is bekend geworden door de hit die hij samen maakte met Steff Ekkel ‘Liever te dik in de kist dan een feestje gemist’.  René heeft vorig jaar een clip opgenomen op de kermis in Heerenveen. En dit nummer is tegenwoordig Het nummer van de kermis Heerenveen. ‘ De stenen op het plein’.

Kortom een gezellig en muzikaal dagje kermis in Heerenveen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend