Zoekactie in water aan de Stadionweg na vondst driewieler

Zoekactie in water aan de Stadionweg na vondst driewieler

0

HEERENVEEN – De brandweer rukte maandag aan het einde van de middag massaal uit naar de stadionweg in Heerenveen. Een passant zag langs het water een blauw kinder-driewielertje staan en waarschuwde de hulpdiensten. Politie, brandweer Heerenveen, Wolvega en Leeuwarden rukten uit. Ter plaatse is een zoekslag gedaan in het water. Hierbij is niemand aangetroffen. De politie kon melden dat er ook niemand als vermist was opgegeven. Na een half uurtje zoeken met o.a. duikers uit Leeuwarden is de zoekactie afgeblazen. Waarschijnlijk heeft het fietsje al langere tijd in de berm gestaan. De politie heeft het fietsje meegenomen.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend