Doe mee aan de Fotowedstrijd van GrootHeerenveen en Foto-Groep

Doe mee aan de Fotowedstrijd van GrootHeerenveen en Foto-Groep

3

HEERENVEEN – GrootHeerenveen organiseert in samenwerking met Foto-Groep Heerenveen een drietal fotowedstrijden waar een ieder aan kan meedoen. De wedstrijd wordt gehouden in het voorjaar, zomer en najaar en zal verschillende thema’s bevatten.

Het thema van de eerste wedstrijd is natuur. Maak je mooiste natuurfoto (in de gemeente Heerenveen) en stuur deze in groot formaat naar redactie@grootheerenveen.nl. Inzenden kan tot 1 juni. Max 1 inzending per persoon!

De winnaar krijgt zijn of haar foto door Foto-Groep Heerenveen aangeboden op een groot canvas doek t.w.v. 100 euro! Uiteraard wordt de prijsuitreiking vastgelegd en gepubliceerd op de GrootHeerenveen website.

De Jury bestaat uit fotograaf Cor Pot die met een scherpe blik naar fotografie kijkt en GrootHeerenveen redacteur Dennis Stoelwinder.

Alle ingezonden foto’s verschijnen na het bekend maken van de winnaar in een groot album op de Facebook pagina van GrootHeerenveen!

3 reacties

  1. Fedde Hornstra op

    2 parmantige zwanen die in een slootje rondom Heerenveen zwemmen.
    foto gemaakt Fedde Hornstra Heerenveen

X
X

Deel dit met een vriend