Flaeijelfeest op zoek naar muzikaal talent voor Flaeijeltrials

Flaeijelfeest op zoek naar muzikaal talent voor Flaeijeltrials

0

NIEUWEHORNE – Drie bands die duelleren om één podiumplek: dat zijn de Flaeijeltrials. Op zaterdag 21 juli zullen de Flaeijeltrials zich afspelen in Nieuwehorne.

De winnende band mag als hoofdprijs spelen op het buitenpodium ‘Smûke Hoeke’ tijdens het Flaeijelfeest op 29 september in Nieuwehorne, vlakbij Heerenveen. De organisatoren zijn op zoek naar opkomend talent. Heb jij een band of ben je en artiest en wil je meedoen? Geef je snel op!

Natuurlijk is iedereen welkom om de bands te komen beluisteren tijdens de selectieavond. Daarbij krijgt de bezoeker ook een hele belangrijke taak. Tijdens de avond krijgen de drie bands elk 45 minuten speeltijd. Het oordeel van het publiek en een onafhankelijke jury geven uiteindelijk de doorslag.

Heb je een eigen band of een ander muzikaal talent en wil je meestrijden? Mail dan je bandnaam, naam, leeftijden en woonplaats naar trials@flaeijel.frl. De organisatie maakt een selectie van artiesten die mogen meedoen aan de strijd om de podiumplaats. Extra informatie ontvang je dan per mail. Stuur bij je inzending vooral beeld- of geluidsmateriaal mee, dan maak je des te meer kans! Aanmelden kan tot 8 juni.

Meer informatie over het Flaeijelfeest is te vinden op www.flaeijel.frl.

Op de foto de winnaar van vorig jaar Sleazebag

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend