Ook dit jaar weer Fairground straatfestival(theater) op kermis Heerenveen

Ook dit jaar weer Fairground straatfestival(theater) op kermis Heerenveen

0

HEERENVEEN – Vorig jaar was het straatfestival op de kermis in Heerenveen een groot succes. De organisatie heeft daarom besloten dat het Fairground kermis straatfestival(theater) dit jaar weer terug komt.

Verschillende artiesten zullen op vrijdagavond 18 mei vanaf 20.00 uur hun vermakelijke acts laten zien.

Het word een kleine herhaling van vorig jaar. De Chagrijnige vent, Marco Royal (goochelaar) en een levensechte dinosaurus keren dit jaar opnieuw terug. Maar er komen ook 2 nieuwe acts bij waaronder Mops&Totem. Mops & Totem (2 kabouters) hebben in de Diamantmijn een schatkist gevonden. Helaas zijn de sleutels onvindbaar. In Heerenveen komen ze jou vragen om te helpen de kist te openen. En ook nieuw is de Stone Age Rock. Een imposante rotsformatie loopt als machtige reus over de kermis van Heerenveen . Al is hij groot en indrukwekkend, de interactie met het publiek is speels en vriendelijk. Kortom dit word een avond vol humor, magie en spektakel.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend