The Emteas winnen DJ battle Flaeijelfeest

The Emteas winnen DJ battle Flaeijelfeest

0

NIEUWEHORNE – Op zaterdag 21 april barstte in de Soos te Oudehorne de DJ battle los om een podiumplek op het Flaeijelfeest te bemachtigen.

Het programma was heel divers. De avond startte met een optreden van The Emteas, een duo bestaande uit Marck van der Wal en Tygo Otten. Hoewel het nog vroeg op de avond was, brachten deze jonge ambitieuze jongens de sfeer er gelijk in met hun gevarieerde repertoire. De daaropvolgende dj, de 21-jarige Melvin ten Hoeve liet zich ook van zijn beste kant horen. Deze dj ‘Hardwavez’ had zijn eigen sound met voornamelijk Hardstyle muziek. Als laatste werd er gedraaid door dj Fonky Gerald. Een dj uit een muzikale familie, 53 jaar oud en net begonnen met draaien. Dit klonk al heel aardig en ook hij had zijn eigen stijl met Old-Skool Disco, House, Funk en wat uitstapjes naar Techno. Alle dj’s hebben twee keer een half uur gedraaid en hieruit is uiteindelijk een winnaar gekozen

De jury bestaande uit de winnaars van vorig jaar en een lid van de dorpspleincommissie van het Flaeijelfeest hadden de taak om één van de deelnemers als winnaar uit te roepen. Doordat de dj’s zo verschillend waren, was het lastig vergelijken. Ook de stemmen van het publiek telden mee in de keuze van de winnende dj. Uiteindelijk was de jury het unaniem met het publiek eens en werden The Emteas verkozen tot winnaar van de DJ battle 2018. Daarmee hebben ze op vrijdagavond een plek op het buitenpodium van het Flaeijelfeest veroverd.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend