Voor het eerst Lady’s Night op kermis Heerenveen

Voor het eerst Lady’s Night op kermis Heerenveen

0

HEERENVEEN – Over een aantal weken is het weer Pinksterkermis in Heerenveen. Donderdagavond 17 mei vanaf 19:00 kunnen de dames zich opmaken voor een avondje kermis.

Want dan is de eerste Lady’s Night op de grootste kermis van Friesland. Dit betekent dat alleen dames gebruik kunnen maken van speciale aanbiedingen bij de attractie’s op het Burgemeester Kuperusplein. Dus de heren zullen de avond met hun wederhelft op stap moeten gaan. Eén van deze attractie’s waar je gebruik kan maken van een speciale aanbieding is de nieuwkomer Top spin van de familie Straub. Zij hebben deze gigantische grote snelheidsattractie gekocht vanuit Duitsland.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend