Studenten Alfa-college halen recordaantal spullen op voor de Kraambank

Studenten Alfa-college halen recordaantal spullen op voor de Kraambank

0

HEERENVEEN – Studenten tweedejaars Verzorgende-IG van het Alfa college in Hardenberg hebben, in het kader van hun opleiding verzorgende IG, spullen ingezameld voor de Kraambank van Isis Kraamzorg te Heerenveen.

De studenten hebben in groepjes gestreden voor de meeste punten. Een kinderwagen leverde bijvoorbeeld meer punten op dan kleertjes. Het winnende groepje van vier studenten heeft maar liefst 600 punten gehaald. Ze hebben grote dingen als ledikanten en kinderwagens ingezameld, maar ook kleinere zaken zoals babykleding.

Lindy van Breda Vriesman, bestuurder van Isis Kraamzorg (initiatiefnemer van de Kraambank): “We zijn ontzettend blij dat de studenten zich zo actief hebben ingezet om van deze actie een succes te maken. Met deze spullen kunnen we heel veel gezinnen die het niet zo breed hebben blij maken. We willen het Alfa-college bedanken voor dit leuke initiatief!”

Steuntje in de rug

Isis Kraamzorg kwam destijds met het initiatief voor de Kraambank omdat er helaas steeds meer aanstaande moeders en gezinnen zijn die financieel wel een steun(tje) in de rug kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er veel gezinnen die deze moeders een warm hart toedragen en hun gebruikte spullen willen doneren aan de Kraambank van Isis Kraamzorg. Dankzij deze gulle gevers kan de Kraambank bestaan.

Kijk voor meer informatie op www.kraambank.nl

De Kraambank heeft het en geeft het!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend