Gewonde bij eenzijdig ongeval op de A7

Gewonde bij eenzijdig ongeval op de A7

0

OUDEHASKE – Een personenauto is zondagmiddag gekanteld op de A7 nabij Oudehaske. Hierbij raakte tenminste een persoon gewond.

Het ongeval gebeurde rond twee uur. De auto reed richting Joure toen het door onduidelijke reden mis ging. De auto belandde op de zijkant in de middenberm. Direct werden de hulpdiensten opgeroepen. De brandweer werd ook opgeroepen, maar deze hoefde ter plaatse niet in actie te komen. Alle inzittenden konden op eigen kracht de auto verlaten.

Er is tenminste een persoon overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen. Het verkeer ondervond enige vertraging door het ongeval, omdat een rijstrook afgesloten was.

Foto: BTBFotografie

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend