Extra kaarten beschikbaar voor NachtSwalkerstocht

Extra kaarten beschikbaar voor NachtSwalkerstocht

0

NIEUWEHORNE – Al meer dan 600 wandelaars hebben zich aangemeld voor de NachtSwalkerstocht die plaats vindt op 8 juni 2018.

Vanwege de vele animo heeft de organisatie besloten het aantal kaarten uit te breiden naar 800. Dit betekent dat er nog een kleine 200 extra kaarten beschikbaar zijn.

Voor de 30 km afstand zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Nog nooit eerder was er zo veel animo voor deze afstand! Heb je nog geen kaarten? Bestel ze via www.inschrijven.nl/nachtswalkerstocht. Kijk voor alle verdere informatie over de NachtSwalkerstocht op onze website.

Er wordt bij de afstand 15 km gestart in groepen met een tussentijd van circa 5 tot 10 minuten. Dit om tijdens het wandelen een goede doorstroming te garanderen. Tijdens het wandelen valt de nacht in en wordt het donker. Gelukkig zijn er onderweg allerlei bijzondere vuur-, licht- en geluidseffecten die de wandelaars de weg wijzen door de nachtelijke duisternis.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend