Informatieavond gasvrij wonen in Heerenveen op 3 mei - GrootHeerenveen

Informatieavond gasvrij wonen in Heerenveen op 3 mei

0

HEERENVEEN – Mooglik BV uit Heerenveen organiseert in haar showroom  een gratis informatieavond over gasvrij wonen.

De media staan tegenwoordig vol met berichten over het feit dat we geen aardgas meer moeten gebruiken. Het bedrijf is al jaren actief met het gasvrij en energieneutraal te maken van woningen.

Daarbij gebruiken we veel verschillende technieken. Van warmtepomp tot infraroodverwarming tot pelletkachel etc. We merken dat steeds meer mensen antwoord willen krijgen op de vragen die hiermee te maken hebben aldus Marco Roemers eigenaar van Mooglik. Daarom hebben we besloten onze kennis op een andere manier te delen.  We zullen antwoord geven op de volgende vragen:Wat zijn de alternatieven voor een cv ketel? Waar moet ik rekening mee houden in mijn huis? Wat is het comfort? Hoe zit het met de kosten? Welke subsidies & financieringen zijn er? Hoe wordt mijn huis energieneutraal?

Geïnteresseerden kunnen een email met hun gegevens sturen naar info@mooglik.nl met de vermelding informatieavond.  Zij  ontvangen dan snel een uitnodiging. Maar vol is vol. En mocht er veel belangstelling zijn dan volgen er nog een paar informatieavonden. Meer informatie is te vinden op www.mooglik.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend