Dubbel feestje bij Volleybal vereniging Oudehaske. - GrootHeerenveen

Dubbel feestje bij Volleybal vereniging Oudehaske.

0

 OUDEHASKE – Er was afgelopen weekend een dubbel feestje te vieren bij de Volleybal vereniging Oudehaske.

Het jongens Oudehaske JB1-team (leeftijd 14 tm 16 jaar) speelde zaterdag  7 april ontspannen hun wedstrijd thuis tegen sv Ens. Zij wisten al dat ze kampioen in de 1e klasse (JB) zouden zijn. Zij toonden zich als echte kampioenen door met 4-0 te winnen. Deze thuiswedstrijd werd afgesloten met een gezellig feestje in het Kunlturhûs. Vrijdag 13 april spelen zij hun laatste wedstrijd in het Kulturhûs.

Zaterdag 7 april werd ook het laatste toernooi voor de CMV-volleyballers in Heerenveen georganiseerd. Dat is volleybal voor 6 tm 12 jarigen.

4 teams van Volleybal Vereniging Oudehaske deden aan dit toernooi mee.  Er speelden 3 teams op Niveau4. Dat is al bijna echt volleyballen. Er mag nog 1 bal worden gevangen, maar er wordt ook geserveerd, onderhands en bovenhands gespeeld.

Een ander team speelde op niveau2 mee. Zij zijn een team dat net gestart is. Zij moeten serveren, de bal gooien en vangen.

Oudehaske3 werd in hun poule 4.3 kampioen.

Alle teams van de Volleybal Vereniging Oudehaske spelen en trainen in het Kulturhûs Oudehaske.

Het is altijd mogelijk als er belangstelling is om tm eind mei een paar keer mee te trainen met de teams: Heren, Dames, Jeugd, Kids of Recreanten.

Op de site van de vereniging  www.volleybal-oudehaske.nl zijn de trainingstijden van de diverse teams te vinden.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend