Vrijmarkt en feest op Koningsdag in Heerenveen - GrootHeerenveen

Vrijmarkt en feest op Koningsdag in Heerenveen

1

HEERENVEEN – Het belooft op Koningsdag weer een mooi feest te worden in het centrum van Heerenveen.

Naast de jaarlijkse vrijmarkt op zal er in de middag en avond weer een groots Koningsdagfeest losbarsten op de Oude Koemarkt en Vleesmarkt.

De vrijmarkt in het centrum begint sinds enkele jaren al in de avond van 26 april. Dan hebben de eerste verkopers hun plekje al veiliggesteld. Honderden verkopers proberen op Koningsdag hun waar aan de man te brengen. De markt kan ieder aar rekenen op duizenden bezoekers.

Vanaf 14.00 uur barst het grote Koningsdagfeest los op de Oude Koemarkt en de Vleesmarkt. Feest dj Kevin Terpstra, DJ Lars en Del Cortez zullen vanaf het grote podium op de Overkluizing weer voor een groots feest zorgen. De horecaondernemers staan klaar met een hapje en uiteraard de nodige (non)alcoholische versnaperingen.

1 reactie

  1. Peter Bokma op

    Het grote podium op de overkluizing. Wat is de overeenkomst tussen de overkluizing en het gemeenteplein ?
    Gaat er al een lampje branden ? Als het aan bepaalde mensen ligt zullen toekomstige evenementen mogelijk in het water vallen. Een natuurkundige wet zegt immers dat waar het ene lichaam zich bevindt er geen ander kan bevinden………….. Ik blijf er gewoon op hameren: Verander Heerenveen niet in een surrogaat Venetie. Er zijn alternatieve mogelijkheden.

X
X

Deel dit met een vriend