Politie pakt mogelijke overvaller van tankstation in Heerenveen op - GrootHeerenveen

Politie pakt mogelijke overvaller van tankstation in Heerenveen op

0

HEERENVEEN – De politie heeft woensdag een 45-jarige inwoner van Heerenveen aangehouden. De man wordt verdacht van het plegen van een overval op het tankstation aan het Burgemeester Kuperusplein.

Op 16 januari van dit jaar werd een tankstation aan het Burgmeester Kuperusplein in Heerenveen overvallen. Bewakingscamera’s registreerden hoe een man een personeelslid bedreigde en vervolgens met een geldbedrag vertrok. Direct na de overval begon de politie met een onderzoek. De bewakingsbeelden speelden daarbij een belangrijke rol. In overleg met het Openbaar Ministerie werd besloten om de beelden te delen met publiek via politie.nl en social media. Bij het onderzoeksteam kwamen vervolgens meerdere tips binnen, waarbij ook namen werden genoemd. Uiteindelijk kon een 45-jarige inwoner van Heerenveen als verdachte worden aangemerkt. Hij werd woensdagochtend dan ook aangehouden.

De 45-jarige werd voor nader onderzoek ingesloten.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend