Fake of hotnews in Museum Heerenveen - GrootHeerenveen

Fake of hotnews in Museum Heerenveen

0

HEERENVEEN – In het kader van de Nationale Museumweek 2018 heeft Museum Heerenveen van 9 tot en met 15 april diverse activiteiten georganiseerd.

De Nationale Museumweek is de week om samen musea te bezoeken. Kinderen kunnen deze hele week origamikunst maken. In het Museumweekend komt u erachter hoe goed u bent in het ontdekken van leugens. Wist u bijvoorbeeld dat Jan Mankes zeven jaar ouder is geworden dan Vincent van Gogh? Of was het toch andersom? Ontdek het met ‘De Goudeerlijke Leugen’, een bijzondere rondleiding langs diverse objecten. Bij elk object worden twee verhalen gepresenteerd, waarvan er uiteindelijk maar één waar is. Bij ieder goed antwoord wordt een gouden munt verdiend. Deze kunnen worden ingeleverd voor Gouden snacks in het museumcafé. Tijdens het Museumweekend van 14 tot en met 15 april is de entree van Museum Heerenveen gereduceerd tot €1,-. Ontdek samen ons echte Heerenveense goud. Kijk voor meer informatie over de activiteiten en acties op www.heerenveenmuseum.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend