Veertiende editie van “Taptoe Heerenveen” druk bezocht - GrootHeerenveen

Veertiende editie van “Taptoe Heerenveen” druk bezocht

1

HEERENVEEN – Topdrukte op het Gemeenteplein zondagmiddag tijdens de veertiende editie van “Taptoe Heerenveen”.  Inmiddels heeft het muziekevenement een vaste plaats veroverd op de evenementen kalender van Heerenveen. Voor het eerst is het evenement gehouden tijdens een koopzondag. 

De middag ging van start met een daverende streetparade door het centrum.

Verschillende korpsen presenteerden zich vervolgens aan het in grote getale aanwezige publiek.

De organisatie is er ook dit jaar in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen.

De deelnemende korpsen zijn:
Show- en marchingband Amigo
Showbrassband Thalita
Drumfanfare Laurentius
Het Fietsorkest

Deze korpsen stonden garant voor een afwisselend programma met muziek en show. Deze taptoe is mede tot stand gekomen in samenwerking met de Gemeente Heerenveen, de Heerenveense Ondernemers Vereniging, de Ambulante Handel en uiteraard met behulp van de vele enthousiaste vrijwilligers. Vanaf 13.30 uur zullen de korpsen al musicerend door het centrum gaan! De taptoe begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk.

Foto’s: ©Koos Lanting

1 reactie

  1. Peter Bokma op

    Schitterend evenement !! Jammer dat dit evenement straks zou moeten worden opgeofferd voor een groep mensen die het gemeenteplein willen afgraven om er water in te laten lopen……… Dat wordt dan een watertandem i.p.v. meervoudige tandem die bij de taptoe werd gebruikt. Theater boven het water zal in de praktijk ook wel moeilijk worden. Zou overblijven: hoop op een strenge winter zodat de muzikanten het ijs op kunnen. Tja, ik denk toch dat er een aantal ondernemers is die zich af moet vragen wat de gemiddelde inwoner van Heerenveen aantrekkelijker vindt……………

X
X

Deel dit met een vriend