Souvenirs Talant in webshop LF2018

Souvenirs Talant in webshop LF2018

0

HEERENVEEN/LEEUWARDEN – Zorgorganisatie Talant start met de verkoop van ‘Eigenmakke’ souvenirs in de officiële webshop van Leeuwarden Fryslân 2018 (LF2018).

De handgemaakte souvenirs zijn een mooi en uniek aandenken aan LF2018 en/of bijzonder cadeautje voor mensen die van Fryslân houden. Je vindt de producten op shop.friesland.nl

De verkoop van de producten is mogelijk dankzij de prettige samenwerking tussen Talant en Strikwerda & Smit Promotions. Dit Friese bedrijf doet de merchandise van Leeuwarden-Fryslân 2018 (LF2018) en regelt de webshop. “Wij zijn onder de indruk van de mooie producten van Talant”, vertellen Anne-Wies Smit en Johannes Strikwerda enthousiast. “Het past perfect bij ons aanbod van duurzame producten.”

Aandacht en liefde
De makers van de ‘Eigenmakke’ producten hebben een verstandelijke beperking. Zij werken met veel aandacht en liefde aan de producten. Dit doen zij in de verschillende dagbestedingslocaties van Ondernemend Talant en Wil. Dat de door hun gemaakte producten nu ook verkrijgbaar zijn in de webshop, maakt hen trots.

Ondernemend Talant
De locaties van Ondernemend Talant hebben ook zelf verkooppunten met een uitgebreid assortiment cadeauartikelen, woonaccessoires, keramiek en babykleding. Een overzicht van alle locaties staat op www.talant.nl/ondernemendtalant.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend