Politieke partijen voeren campagne op steenkoud Gemeenteplein - GrootHeerenveen

Politieke partijen voeren campagne op steenkoud Gemeenteplein

1

HEERENVEEN  – Zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn de politieke partijen steevast te vinden in het centrum van Heerenveen.

Gewapend met rozen, flyers, appels en pennen probeert men de kiezer naar zich toe te trekken. Ondanks het ijskoude weer stonden diverse partijen op het Gemeenteplein om campagne te voeren. Helaas kwamen er maar weinig mensen af op de uitgestalde  stands. ,,Het koude weer zorgt ervoor dat mensen lekker thuis bij de kachel zitten. Er is sowieso weinig publiek in het centrum. We kunnen wel naar huis gaan.” Laat Michiel Bakker van GB Heerenveen weten. Op de achtergrond begint de PVDA inmiddels de stand af te breken.

Normaal gesproken staan de politieke partijen altijd op de Minckelerstraat. Hier moesten zij vertrekken op last van de winkeliers. Zij willen niet dat hun klanten massaal worden belaagd door de politici.

1 reactie

  1. Peter Bokma op

    Waar nu de EEND op WIELEN stond (op de foto dus) willen Geert Bosma en Co. dus liever een ander soort EEND (die kan zwemmen) Het arme dier zou de kans hebben daar ook te verkleumen dus, Hebben de mensen die daar stonden om hun partij te promoten DAAR wel aan gedacht ? Of was het zoiets van “Wij van WC EEND adviseren WC EEND ?????)

X
X

Deel dit met een vriend