Slotdebat met Eelke Lok in bibliotheek Heerenveen - GrootHeerenveen

Slotdebat met Eelke Lok in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op maandag 19 maart vindt een lijsttrekkersdebat plaats in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Dit slotdebat is de laatste in een rij van drie. onlangs werden in Jubbega en Akkrum druk bezochte debatavonden georganiseerd.

Het wordt gehouden in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen en staat onder leiding van Eelke Lok, bekend van Omrop Fryslân.

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De uitkomst bepaalt de koers voor de komende jaren in Heerenveen. De kiezer bepaalt welke kandidaat er in de gemeenteraad komt. Daarom is het belangrijk om te weten hoe de kandidaten over de punten denken die u belangrijk vindt. Van alle partijen zijn de lijsttrekkers aanwezig. Ze gaan met elkaar in debat over allerlei zaken die door publiek en plaatselijke belangen zijn ingebracht en natuurlijk is er ook gelegenheid voor de bezoekers om op deze avond vragen te stellen.

In de bibliotheek is informatie van en over de politieke partijen in de gemeente te vinden. Er staat ook een vragen- en ideeënbus. Hierin kunnen vragen, opmerkingen en suggesties worden gedeponeerd, die vervolgens op de debatavond worden besproken.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is wenselijk. Dit kan bij de servicebalie van de bibliotheek en via www.bibliothekenmarenfean.nl/debat.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend