Palmpasen optocht voor klein en groot in Heerenveen - GrootHeerenveen

Palmpasen optocht voor klein en groot in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op zondag 25 maart is het Palmpasen. Dat wil zeggen: op deze dag denken we aan Jezus die op een ezeltje Jeruzalem binnenrijdt en door de mensen met gejuich en palmtakken wordt begroet. Om dat te vieren organiseert de Raad van Kerken Heerenveen een Palmpasenoptocht.

Aan het einde van de ochtenddienst komen we vanuit verschillende kerken samen op het gemeenteplein. Daar houden we, om ongeveer 11.00 uur, een Palmpasen optocht voor klein en groot. Dat wordt een vrolijk gebeuren onder (bege)leiding van ds Pieterjan de Buck en leden van Advendo de brassband van Heerenveen- Zuid. Ook worden daar broodhaantjes uitgedeeld die op de palmpasenstok horen.

We houden het kort want al die lekkernijen aan de palmpasenstok vragen erom opgegeten te worden.

Iedereen (in het bijzonder de kinderen) van harte welkom.

Foto: ©Flitsnieuws.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend