Diverse muzikale gebeurtenissen in Trinitas - GrootHeerenveen

Diverse muzikale gebeurtenissen in Trinitas

0

HEERENVEEN – De komende maand staan er in Trinitas diverse muzikale gebeurtenissen op stapel.

Op Goede Vrijdag (30 maart) zingt een projectkoor olv Pieterjan de Buck het passie-oratorium ‘Een gat in het dak’ van Michiel de Zeeuw en Mar van der Veer. Een dag later, op Stille Zaterdag, brengt koor Perspectief olv John Verrijk delen uit de Messiah van Tore W. Aas ten gehore.

Aanvang op beide avonden: 19.30 uur.

Speciale is het meezing-concert ‘Wij zingen de monsters weg’ dat op zondagmiddag 8 april, om 16 uur, in Trinitas . Al aantal jaren is Antoine Oomen bezig om de ‘150 Psalmen vrij’ van Huub Oosterhuis op muziek te zetten. De laatste twintig composities van deze Psalmen worden gezongen door het Koor voor nieuwe Nederlandse religieuze muziek olv Antoine Oomen. De vleugel wordt bespeeld door Roland Aalbers. Bij de meeste van deze Psalmen is ook een rol weggelegd voor gemeentezang.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend