200 voetballertjes doen mee aan twaalfde Cruyff Court Toernooi - GrootHeerenveen

200 voetballertjes doen mee aan twaalfde Cruyff Court Toernooi

0

HEERENVEEN – Woensdagmiddag vond de twaalfde editie van het Cruyff Court Toernooi plaats in Heerenveen.

Dit toernooi, met ruim 200 deelnemers, werd georganiseerd door Scoren voor Gezondheid, Sportstad, Gemeente Heerenveen en sc Heerenveen.

Tijdens de opening wordt het al snel duidelijk dat alle teams fanatiek en vastberaden zijn om de eerste plek te veroveren. Mascotte Heero deed mee aan de warming-up en helpt de kinderen bij het ondertekenen van het Cruyff Court doek. Hierop staan de 14 regels van Johan Cruyff, zoals onder andere respect, samenspel, creativiteit en initiatief centraal.

Het toernooi werd op zes velden gespeeld. Tussen de wedstrijden door kunnen de kinderen bijkomen met vers fruit en water (gerealiseerd door JOGG). De ouders genieten in de lentezon van koffie en thee. Door de fanatieke instelling van de deelnemers en het gezellige en enthousiaste karakter van het toernooi hangt er een sportieve en goede sfeer. De Cosbo Acadamy vermaakte de kinderen tussen de wedstrijden door met diverse sportieve dans en sport spelen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend