Welkoop steekt handen uit de mouwen bij Moestuinproject De Beugel - GrootHeerenveen

Welkoop steekt handen uit de mouwen bij Moestuinproject De Beugel

0

HEERENVEEN – Bouke Huizenga van Welkoop Heerenveen greep afgelopen weekend de grootste vrijwilligersactie van Nederland (NLDoet) aan om de moestuin van jongeren aan De Beugel in Heerenveen klaar voor het voorjaar te maken.

Initiatiefnemer Davy, zijn moeder, vrienden en medewerkers van de Welkoop hebben hard gewerkt. Het seizoen kan beginnen!

‘Het was in 1 woord geweldig!’, vertelt Lucia Amaya, moeder van Davy. “Bouke, twee collega’s van de Welkoop en vier jongeren van De Beugel hebben hard gewerkt. Het was zeer gezellig, we hebben samen geluncht en om half 1 waren ze al klaar. De jongeren hebben als dank allen een plus pakket t.w.v. €50 gekregen. Bouke en ik waren zeer content’.

De Welkoop hielp de jongeren al eerder bij deze bijzondere moestuin voor de hele buurt. Een geweldige samenwerking tussen een lokaal ondernemer en een initiatief van een buurtbewoner om de buurt leefbaarder te maken.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend