Meriant opent de Heerenveense deuren in Week van Zorg en Welzijn - GrootHeerenveen

Meriant opent de Heerenveense deuren in Week van Zorg en Welzijn

0

HEERENVEEN – Van 12 tot en met 17 maart is het de Week van Zorg en Welzijn. Het thema dit jaar is: Maak kennis met kunde.

Meriant opent haar deuren in Heerenveen op zaterdag 17 maart. Er worden op de open dag diverse leuke activiteiten georganiseerd. Ook zijn er een aantal meeloopdagen voor mensen die interesse hebben in werken in de ouderenzorg.

Meriant houdt open dag op een groot aantal locaties. Op zaterdag 17 maart van 13:00 – 16:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje bij de woonzorgcentra van Meriant in Heerenveen te komen nemen. In woonzorgcentra Anna Schotanus, Herema State en Coornhert State is iedereen van harte welkom. Een greep uit de activiteiten: het geheugenkoor, het huisdierenproject Stabij (wat laat zien wat huisdieren voor ouderen kunnen betekenen!), rondleidingen, presentaties van studenten die een speciaal ziektepak laten zien en natuurlijk het Shantykoor. Bij Anna Schotanus zijn ook docenten en studenten van het Friesland College aanwezig om informatie te geven over leren in de praktijkroute.

Het thema ‘Maak kennis met kunde’ is niet voor niets gekozen. De arbeidsmarkt in de zorg wordt in heel Nederland steeds krapper. Er komen steeds meer ouderen en de zorg wordt steeds complexer. Daarom wil Meriant in de week van Zorg en Welzijn laten zien wat werken in de ouderenzorg inhoudt.

Bent u zich aan het oriënteren in het zorgaanbod in de regio, bent u benieuwd wat wonen bij Meriant inhoudt of bent u op zoek naar een functie in de zorg? Of wilt u gewoon eens binnen komen kijken? Kom vooral langs! Er worden diverse interessante activiteiten georganiseerd en voor wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de zorg zijn er meeloopdagen georganiseerd. U kunt een dagdeel meedraaien in een van onze teams van woonzorgcentra Anna Schotanus (donderdag 15 maart) of LindeStede in Wolvega (vrijdag 16 maart). Hiervoor moet u zich wel aanmelden. Kijk voor meer info op www.meriant.nl/weekvanzorgenwelzijn.

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

Het volledige activiteitenoverzicht vindt u ook op www.meriant.nl/weekvanzorgenwelzijn.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend