Iepen Frysk Kampioenskip Tobbedûnsje in Katlijk/Mildam - GrootHeerenveen

Iepen Frysk Kampioenskip Tobbedûnsje in Katlijk/Mildam

0

KATLIJK – Komende zomer zal in Mildam het meest spectaculaire evenement van dit kalenderjaar plaatsvinden: Het Iepen Frysk Kampioenskip Tobbedûnsje (Tobbedansen).

Deze geweldige activiteit zal plaatsvinden tijdens het jaarlijkse Zomerfeest Katlijk Mildam, op zaterdagmiddag 16 juni 2018. Nu horen wij u denken: Tobbedansen? Wat houdt dat ook alweer in? Tobbedansen is een van de categorieën van de populaire televisieserie Te land, ter zee, en in de lucht. Bij Tobbedansen is het de bedoeling om met een zelf gebouwde constructie van een schans te glijden, een (tevens zelf gebouwde tobbe) te lanceren van de constructie en deze zo snel mogelijk over het wateroppervlak naar de bel te laten scheren. Uiteraard spelen snelheid en degelijkheid van de constructie en tobbe een belangrijke rol, maar is het uiterlijk minstens net zo belangrijk!

Wij willen u als bewoner van gemeente Heerenveen vragen om buurtverenigingen/vriendengroepen/familie enthousiast te maken om deel te nemen aan dit evenement en een team te vormen! Bouw de snelste, mooiste, meest sensationele constructie, dans uw tobbe op spectaculaire wijze naar de bel en win naast eeuwige roem binnen de gemeente fantastische prijzen!

Een team dat mee doet aan Tobbedansen bestaat uit minimaal 5 personen, waarvan maximaal 3 personen de schans zullen trotseren. Uiteraard mag er met meer dan 5 personen aan de constructie/tobbe worden gebouwd, maar er zullen 5 personen op papier staan.

Geef u snel op, want vol is vol. Uiterlijke deadline voor het opgeven van uw team is vrijdag 18 mei 2018. U kunt u en uw team opgeven door een e-mail te sturen naar katlijkmildam@hotmail.com, met daarin de contactgegevens (06-nummer, voor- en achternaam) van de teamcaptain en uw teamnaam vermeld. U zult dan van ons een formulier krijgen waarin de reglementen staan en een formulier dat u en 4 teamleden zullen moeten ondertekenen alvorens deel te nemen aan het evenement.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend