Dames 1 Quick Stick neemt afstand van directe concurrenten - GrootHeerenveen

Dames 1 Quick Stick neemt afstand van directe concurrenten

0

HEERENVEEN – Afgelopen zondag speelde Quick Stick dames 1 haar eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Ze speelde thuis tegen de nummer 10: Barneveld dames 1. Barneveld werd met 6-1 overtuigend verslagen.

Quick Stick opende de score al in de 10e minuut. Een harde flats van Lisan ten Berge werd binnen getipt door Anne-Marte Brink. 1-0. Twee minuten later kon Brink zelf uithalen in de cirkel, maar de bal werd gestopt door de keepster van Barneveld. Bibi Bronswijk pushte de rebound binnen. 2-0. In de 16e minuut bracht Eline van den Bosch de stand op 3-0. Ze pushte de bal over de stick van de keepster de goal in. Enkele minuten voor rust kreeg Quick Stick nog een strafcorner, maar deze werd niet benut.

De tweede helft scoorde Elzien Klatte de 4-0 binnen 2 minuten uit een strafcorner. Haar eigen sleep werd gekeerd door de keepster, maar de rebound wist ze hoog langs de keepster in het net te pushen. Halverwege de tweede helft scoorde Barneveld haar eerste kans. Een strafcorner werd hard langs de lijnstop in de hoek geslagen. 4-1. Kort daarop maakte Lisan ten Berge de 5-1 met een hard backhandschot in de linkerhoek. Tien minuten voor tijd gaf Klatte vanaf kopcirkel nog een harde voorzet op Sanne-Lies de Wolff bij de tweede paal. Zij tikte de bal binnen en bracht de score op 6-1. Enkele minuten voor tijd maakte haar zus Jetske de Wolff bijna de 7-1, maar haar schot belandde op de paal. Zo werd de eindstand 6-1.

Quick Stick behoudt haar koploperspositie en staat met 4 punten los van de nummer 2: Leusden. Komende zondag speelt Quick Stick uit tegen de hekkensluiter: Twente dames 1.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend