Grote brand bij Muziekhandel v/d Glas voorkomen - GrootHeerenveen

Grote brand bij Muziekhandel v/d Glas voorkomen

0

HEERENVEEN – Brand in een afzuiginstallatie bij Muziekhandel v/d Glas aan de Pastorielaan in Heerenveen zorgde woensdagochtend voor veel rookontwikkeling.

Na het ontdekken van de brand in de werkplaats zijn medewerkers direct aan de slag gegaan om de brand te blussen. De gealarmeerde brandweer nam bij aankomst het bluswerk over. Een aantal medewerkers is nagekeken door personeel van de ambulance nagekeken omdat zij rook hadden ingeademd. De brandweer was de brand snel meester.

Mede doordat het personeel in afwachting van de brandweer het vuur te lijf ging met een achttal schuimblussers,  is waarschijnlijk een grote brand voorkomen. Het pand heeft wel de nodige rook en roetschade opgelopen. Hiervoor is Stichting Salvage ingeschakeld.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend