Politie zoekt getuigen van aanrijding op Jisterplein - GrootHeerenveen

Politie zoekt getuigen van aanrijding op Jisterplein

0

HEERENVEEN – Vrijdagmiddag tussen 14:30 uur en 14:45 uur vond er een aanrijding plaats in  op het Jisterplein in Heerenveen. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Kringloopwinkel De Lege Knip. Hier werd een vrouw aangereden door een personenauto.

De bestuurder van de personenauto is na de aanrijding doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De personenauto betreft een kleine grijze personenauto. Vermoedelijk een Ford Fiesta (nieuw model). De personenauto werd bestuurd door een manspersoon van ongeveer 70 a 80 jaar.

De politie is op zoek naar de bestuurder van genoemde personenauto. Bent u de bestuurder, bent u getuige of weet u wie deze bestuurder is, neem dan contact op met de politie.

De politie is te bereiken via 0900 – 8844.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend